Volg ons!

007, Licence to Write

Toegevoegd op Donderdag, 22 Januari, 2015   Gepost door Arvid Fossen

007, Licence to Write

Ooit begonnen met Dr. No is Ian Flemings James Bond, geheim agent 007, niet meer weg te denken uit de literatuur. Laat staan in de filmwereld of de filmmuziek. Filmmuziek.com doet daarom dit jaar een muzikale ode aan de grootste held van het witte doek!

Vanaf 28 januari begint het 007 avontuur op Filmmuziek.com, met WEKELIJKS een nieuwe review op chronologische volgorde. Zeker tot aan de release van de nieuwe film Spectre. Te beginnen met de eerste John Barry & Monty Norman 007 productie: Dr. No. Een, destijds, experimentele score en film. Het begin van ruim 50 jaar filmmuziek, 50 jaar vermakelijke films. Van John Barry tot aan Thomas Newman, wij zullen iedere week een 007 score nogmaals binnenstebuiten keren. Tot het moment dat begin november Thomas Newman zijn nieuwe score voor Spectre zal uitbrengen.

Ga met ons mee op avontuur en volg de muzikale hoogtepunten en debacles (?) die we onderweg vinden. Met Sander Neyt en Maurits Petri als de muzikale reisleiders. Vanaf 28 januari, alleen op Filmmuziek.com. MIS GEEN 007 MOMENT!

 



Meer