Volg ons!

Gladiator - Het film-concert

Toegevoegd op Dinsdag, 22 Juli, 2014   Gepost door Arvid Fossen

Gladiator - Het film-concert

SHOW GLADIATOR - BRUSSEL- PALEIS 12 - 13 DECEMBER 2014

*** Gladiator, het filmconcert ***

“A general who became a slave. A slave who became a gladiator. A gladiator who defied an emperor.”

Gladiator, de epische film van Ridley Scott uit 2000 was de legendarische terugkeer van de sandalen - en avonturenfilm in Hollywood. Op zaterdag 13 december kan je GLADIATOR het filmconcert live beleven in Paleis 12 van Brussels Expo!

De originele versie van Gladiator zal geprojecteerd worden op groot scherm, mét ondertiteling en geluidseffecten, maar zonder de muzikale begeleiding die geschreven werd door Hans Zimmer. Deze bekroonde soundtrack wordt nu helemaal live en perfect gesynchroniseerd met de originele muziek uitgevoerd door European Philharmonia. Een orkest dat in het verleden al samenwerkte met befaamde solisten als Plácido Domingo en José van Dam. Onder begeleiding van dirigent Justin Freer staan er nu maar liefst 200 personen op scène: topmusici en koorleden die zorgen voor een uniek samenspel tussen de epische filmscènes en een van de succesvolste soundtracks uit de filmgeschiedenis!

Een ongelofelijke belevenis die u meesleurt in een wervelende cinema-filmervaring. Dé kans om een van de beste en meest onvergetelijke films ooit te zien in een unieke setting. Niet voor niets won Gladiator vele filmprijzen waaronder verschillende Bafta Awards, De Golden Globes voor Beste Film en Beste Originele Soundtrack, De Oscars voor Beste Film, Beste Geluid, Beste Visuele Effecten, Beste Kostuumontwerp en Beste Acteur voor Russell Crowe!

Het verhaal Maximus, de gladiator die de keizer uitdaagde, nu in een filmconcert: wees erbij op zaterdag 13 december – 20u, in Paleis 12 van Brussels Expo!

 



Meer